Rabu, 23 Februari 2011


KHASIAT MADU UNTUK KECANTIKAN
Madu untuk kecantikan Sejak dulu kala kecantikan adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan tubuh mereka. Salah satu bahan alami, yang sejak zaman dulu dipercaya penuh dalam menjaga kecantikan adalah madu. Hingga kini, madu digunakan dalam berbagai produk kecantikan dari produk untuk kulit hingga perawatan rambut. Madu merupakan humectants yang berarti memiliki kemampuan untuk menarik dan mengikat kelembapan. Kemampuan kulit untuk mempertahankan kelembaban merupakan factor penting untuk menjaga kelembutan, kekenyalan dan kelenturan kulit. Sejalan dengan bertambahnya usia, kulit kehilangan kemampuannya untuk mengikat air-yang mengakibatkan kulit kering atau keriput. Pengaruh lingkungan tak kalah buruknya bagi kulit, seperti terpapar polusi dan berbagai zat kimia.
Bagaimana untuk menghilangkan keputihan selamat tinggal? “…Kini Beredialah untuk mengucapkan selamat tinggal kepada keputihan, kegatalan dan bau yang kurang menyenangkan…” 

Adakah sebelum ini Anda Mengalami Perkara Seperti Berikut:

• Kegatalan pada kemaluan 

• Selalu keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau • Ketidakselesaan apabila “bersama” suami?

• Terpaksa memakai “panty-liner” tiap-tiap hari?

• Anda menjadi kurang kenyakinan diri dan hubungan anda dengan suami semakin dingin? 

Jika JAWAPAN anda kepada persoalan diatas “YA”…..Maka saya pasti kerunsingan dan keresahan anda terhadap perkara tersebut akan lenyap selam-lamanya….Jadi teruskan Pembacaan…

Tiada ulasan: